Fenerbahçe'den Enner Valencia'ya teşekkür

Fenerbahçe, sözleşmesinin bitmesinin ardından takımdan ayrılan Ekvadorlu futbolcusu Enner Valencia'ya verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etti. 33 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'de geçirdiği 3 sezonda 116 maçta 59 gol, 17 asistle oynadı. Valencia, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu da gol kralı olarak tamamladı.

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia, takımdan ayrıldı. Sarı-lacivertliler, Valencia için sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajda, "3 sezon boyunca formamızı terleten, bu sezon gösterdiği performans ile adını Fenerbahçe tarihine yazdıran Enner Valencia'ya kulübümüze kattıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'den Enner Valencia'ya teşekkür ile ilgili etiketler Fenerbahçe Valencia Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.