Fenerbahçe'den Enner Valencia, Arda Güler ve Altay Bayındır Kasımpaşa galibiyeti sonrası konuştu! ''Hiçbir maçta 5 gol atamadığımı söyleyeceğim...''

Süper Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kasımpaşa'yı 5-1'le geçti. Maçta 4 gol atan Enner Valencia, Arda Güler ve Altay Bayındır karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Enner Valencia'nın 4 gol attığı maçta Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup etti. 

Müdsabaka sonrası Sarı-Lacivertli oyuncular Enner Valencia, Arda Güler ve Altay Bayındır, açıklamalarda bulundu. 

''HİÇBİR MAÇTA 5 GOL ATAMADIĞIMI SÖYLEYECEĞİM''

Enner Valencia; "Kariyerimde ilk defa bir maçta 4 gol attım. İşin komiği maçtan 1 gün önce eşimle ve çocuklarımla konuşuyordum. Hiçbir maçta 4 gol atmadığımı konuşuyorduk. Bugün eve gider gitmez hiçbir maçta 5 gol atamadığımı söyleyeceğim." dedi.

"MAÇIN OYUNCUSU ENNER VALENCIA"

Arda Güler açıklamasında; "Maçın oyuncusu Enner Valencia. Kazanmak çok önemliydi. Tüm takım olarak çok çalıştık ama Enner Valencia'nın hakkını vermek lazım. Taraftara çok teşekkür ederim. Sürekli beni destekliyorlar. Bu desteğin karşılığını vermek için her zaman çalışıyorum." dedi. 

''TARAFTARIN BİZİ DESTEKLEMESINİ İSTİYORUZ''

Altay Bayındır ise; "Valencia, ilk defa 4 gol attı. İnşallah onun ve takımın performansı böyle devam eder. Herkes önünde, herkesin yorum yapabildiği bir iş yapıyoruz. Bilen de var, bilmeyen de var. Herkesin bir fikri var, sözü var. İnişler çıkışlar her takımda olur, olabilir. Biz Fenerbahçe taraftarının bizi desteklemesini istiyoruz." dedi. 

 

 
 
 
Fenerbahçe'den Enner Valencia, Arda Güler ve Altay Bayındır Kasımpaşa galibiyeti sonrası konuştu! ''Hiçbir maçta 5 gol atamadığımı söyleyeceğim...'' ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kasımpaşa Süper Lig Spor Toto Süper Lig Enner Valencia Arda Güler Altay Bayındır
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.