Fenerbahçe'den en "Baba" transfer! Bir de sürpriz...

Fenerbahçe uzun sakatlık sonrası istenen çizgiye bir türlü ulaşamayan Fernandao ve müzmin sakat Robin Van Persie ile yollarını ayıracak. Boşalan yabancı kontenjanından biri Elif Elmas için kullanılacak. Diğer kontenjan ise sol bek için kullanılacak. Bu kontenjanın ise iki adayı var; Rahman Baba ve Domenico Criscito...

Aykut Kocaman yönetiminde Süper Lig’de 10 maçtır yenilmeyip son 6 maçında 5 galibiyet alarak şampiyonluk yarışına yeniden ortak olan Fenerbahçe’de yabancı kontenjanı konusunda sıkıntı yaşanıyor.

Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; bu durumu çözmek için gaza basan Sarı-Lacivertliler, Fernandao ve RVP ile bu sorunu halledip takıma yerli isimleri monte etmenin hesaplarını yapıyor.

F.Bahçeli kurmaylar, öncelikle bu sezon ligde ve kupada sadece 4 maça çıkan Brezilyalı Fernandao’yu satıp elden çıkarmak istiyor.

Ardından ‘müzmin sakat’ Robin Van Persie’yi kadro dışı bırakmayı planlayan Kanarya, sonrasında ise Türk oyunculara yönelecek.

emre_akbaba

EMRE AKBABA VE HAKAN ÇALHANOĞLU HEDEFTE

F.Bahçe’nin yabancı kontenjanındaki açılacak yere Rabotnicki’den 3 yıllığına kadrosuna kattığı 18 yaşındaki Elif Elmas’ı dahil etmesi bekleniyor.

Alanya ile gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken 10 numara Emre Akbaba’yı Akdeniz ekibinden resmen istendi.

Sarı-Lacivertliler, Çizme devi Milan’da bir türlü sistemde kendine yer bulamayan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu için de girişimlere başlayacak.

rahman_baba

SOL BEKE İTALYAN

Sol bekte 23 yaşındaki Abdul Rahman Baba için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de bu bölge için nabız yoklanan diğer ismin Domenico Criscito olduğu öğrenildi.

Rus ekibi Zenit’teki 7. sezonunu geçiren 31 yaşındaki İtalyan futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Bu sezon toplam 28 maçta görev yapan Domenico Criscito, 4 gol atıp 3 de asist yaptı.

dominico

Fenerbahçe'den en "Baba" transfer! Bir de sürpriz... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Akbaba Hakan Çalhanoğlu Transfer Fernandao rvp Robin Van Persie elif elmas rahman baba domenico criscito
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.