Fenerbahçe'den dengeleri değiştirecek hamle! Sertaç Şanlı ile anlaşma tamam

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Beko, flaş bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler Barcelona ile sözleşmesi sona eren Sertaç Şanlı ile anlaştı.

Bu yıl iddialı bir takım kurarak hem Euroleague'de hem de Türkiye'de şampiyonluğu hedefleyecek olan Fenerbahçe Beko, Milli basketbolcu Sertaç şanlı ile nalaştı.

SERTAÇ ŞANLI İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME

Fenerbahçe Beko, milli basketbolcu Sertaç Şanşlı'yı kadrosuna katarak pota altı için oldukça önemli bir hamleye imza atmış oldu.

2 yıldır İspanya devi Barcelona'da forma giyen 31 yaşındaki Sertaç Şanlı, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Sertaç'ın sözleşmesi bu yıl sona ermişti.

Tecrübeli pivot oyuncusu geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla 7.8 sayı 3.9 ribaunt ve 0.8 asist ortalamaları yakaladı.

Sertaç Şanlı Daha önce Anadolu Efes, Galatasaray, Trabzonspor, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş gibi takımlarda forma giydi.

Fenerbahçe'den dengeleri değiştirecek hamle! Sertaç Şanlı ile anlaşma tamam ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Basketbol EuroLeague
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.