Fenerbahçe'den Beşiktaş'ı çok kızdıracak hamle: Pepe!

Beşiktaş'ın transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Portekizli savunma oyuncusu için devreye Fenerbahçe'nin girdiği iddia edildi.

Portekiz gazetesi Record'un haberine göre Fenerbahçe, Pepe'ye teklifini iletti.

Gazeteye göre Fenerbahçe, Beşiktaş ile anlaşma noktasında olan Pepe için 2 yıllık 5 milyon Euro ve 2.5 milyon Euro imza parası teklif etti.

pepe6

34 yaşındaki futbolcunun son kararını en geç 2 gün içinde vereceği belirtildi.

Real Madrid ile olan sözleşmesini yenilemedikten sonra bonservisi eline geçen Pepe'nin transferinde ise en şanslı takımın Beşiktaş olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'nin transfer girişimlerinde geç kaldığı ve Portekizli yıldızın iki takımdan da aynı teklifi almasına rağmen Beşiktaş'a yakın olduğunun altı çizildi.

pepe2

JUVENTUS İDDİASI

Habertürk Spor'un haberine göre; Beşiktaş’ın transfer etmek için uğraştığı Pepe transferi çıkmaza girdi.

Real Madrid’den ayrılan tecrübeli savunmacının istediği ücrette indirim bekleyen Siyah-Beyazlılar, diğer taliplerinden PSG’nin dün bu transferden çekildiğinin açıklanmasıyla umutlansa da Juventus’un devreye girmesi işin rengini değiştirdi.

İtalyan devinin Barcelona’ya gideceği konuşulan Bonucci yerine Portekizli stoperi gündeme aldığı belirtilirken bu hamlenin Kartal’ın işini zorlaştırdığı kaydedildi.

Pepe transferini yürüten menajer Ahmet Bulut da konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Beşiktaş hala masada ve bekleyişini sürdürecek. Görüşmeler sürüyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'ı çok kızdıracak hamle: Pepe! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş pepe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.