Fenerbahçe'de transfer operasyonu başlıyor!

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ile yola devam kararı alınmasının ardından gözler takım içinde yapılacak operasyona çevrildi. Asbaşkan Ali Yıldırım ile ocak ayında yapılacak transfer için Aykut Kocaman ile görüştüklerini ve çalışma başlandığı açıklanmıştı.

Lige istediği gibi başlayamayan ve Aykut Kocaman krizi yaşayan Sarı-Lacivertliler son haftalarda aldıkları puanlarla üst sıralara tırmanmaya devam ediyor. Devre arasında eksik yönlerini onarmak isteyen Fenerbahçe'de transfer operasyonu başladı.

İLK HEDEF LUCAS LİMA

Adı sık sık PSG ve Barcelona ile anılan Brezilyalı oyuncuya bu iki takımdan teklif gelmemesi Fenerbahçe'nin elini güçlendirdi. İki sezondur Sambacı'ya özel ilgi gösteren Fenerbahçe, bu transferle yaratıcı oyuncu sorununu çözmeyi düşünüyor. Lima'nın Santos ile olan sözleşmesinin aralık ayının sonunda bitecek olması bu transfer için ihtimalleri güçlendiriyor.

Öte yandan Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba'da Fenerbahçe'nin radarında. Alanyaspor'un talep ettiği 7 milyon euroluk bonservis bedeli için şartları zorlamayı düşünen Fenerbahçe, para + futbolcu takasını gündemde tutuyor.

rwffffrfrfearff

DEFANSA RAHMAN BABA

2015 yılında transfer olduğu Chelsea'de istenileni veremeyen Rahman Baba ocak ayında Fenerbahçe'nin savunmadaki ilk tercihi. Geçtiğimiz sezonu Schalke'de kiralık geçiren oyuncu, İngiliz ekibinde tamamen gözden düştü. Önemli bir potansiyeli bulunan Rahman Baba, Fenerbahçe'de eski günlerine dönebilir. Chelsea'nin bu futbolcuyu kiralamayı düşünmesi Fenerbahçe'nin bu transferde elini güçlendiriyor.

Öte yandan Rahman Baba'nın alternatifini Zapata olarak belirleyen Fenerbahçe, bu oyuncu içinde girişimlere başlayacak. Aykut Kocaman'ın takımda görmek istediği isimlerden biri olan Zapata'nın, Milan'da düzenli forma şansı bulması sebebiyle transferi kolay olmayacak.

Fenerbahçe'de transfer operasyonu başlıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aykut Kocaman lima
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.