Fenerbahçe'ye sakatlardan müjdeli haber... Sosa, Tisserand, Sangare, Trabzonspor maçında hazır olacak

Milli aradan sonra oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için geri sayım sürüyor. Bordo-Mavililer derbiye tam kadro çıkmaya hazırlanırken milli araya 10 sakatla giren Sarı-Lacivertliler'de 3 oyuncunun takıma dönecek olması yüzleri güldürdü. İrfan Can ise 1-2 hafta daha beklemek zorunda...

Süper Lig'de ilk 8 haftayı lider tamamlayan Fenerbahçe, milli araya 10 sakatla girmişti. Teknik direktör Vitor Pereira'nın 2-1 kazanılan Kasımpaşa maçı basın toplantısındaki "10 sakatımız var ama 1. sıradayız" sözleri sosyal medyada Sarı-Lacivertli taraftarlar tarafından defalarca paylaşılmıştı. Sosa, Tisserand, Nazım Sangare ve İrfan Can Kahveci, milli aradan sonra geri dönüyor.

Hürriyet'in haberine göre; alt adale sertleşmesi nedeniyle sadece ilk 3 maçta forma giyebilen Jose Sosa, Süper Ligde 5 maç Avrupa Liginde ise 2 maç kaçırmıştı. Milli arada yeniden takıma dönüp formasına kavuşması beklenen Arjantinli yıldız için bu milli ara, tam anlamıyla ilaç gibi gelecek.

4. haftada oynanan Sivasspor maçının 22. dakikasında sakatlanarak çıkan ve ligde 4, Avrupa Ligi’nde 2 maçı kaçıran Marcel Tisserand'ın da Trabzon deplasmanında Vitor Pereira’nın görev vermesi halinde sahada olması bekleniyor.

Formaya hasret kalan bir diğer isim Nazım Sangare de sakatlığı nedeniyle 5 lig 2 de Avrupa ligi maçı kaçırmıştı. Sakatlıktan kurtulsa da maç eksikliği nedeniyle Kasımpaşa karşısında kadroya alınmayan milli oyuncu, Trabzonspor maçında oynamaya hazır durumda kadroda olacak.

İRFAN CAN ALANYA MAÇINA...

Sezonun en şanssız isimlerinden biri olan ve ligin ilk maçında 90 dakika forma giydikten sonra yaşadığı uyluk sakatlığı nedeniyle 2 maç oynayamayan, İrfan Can Kahveci, Helsinki maçının 55. Dakikasında aynı sakatlığının nüksetmesi üzerine ligde son 5 maçı, Avrupa liginde de 2 maçı kaçırmıştı. İrfan Can Kahveci’nin Trabzon maçına yetişeme ihtimali zor. Sağlık ekibi İrfan Can’ı Alanya veya 11. hafta oynanacak Konya deplasmanında oynayacak seviyeye getirmesi bekliniyor.

Fenerbahçe'ye sakatlardan müjdeli haber... Sosa, Tisserand, Sangare, Trabzonspor maçında hazır olacak ile ilgili etiketler Fenerbahçe İrfan Can Kahveci Nazim Sangare Trabzonspor Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.