Fenerbahçe'de teknik direktör gelişmesi... Joachim Löw'den ilk açıklama... Niko Kovac sürprizi ve Bilic ihtimali

Fenerbahçe'nin 1 numaralı teknik direktör adayı Joachim Löw, Sarı-Lacivertliler'e transferiyle ilgili "Fenerbahçe'ye 'Evet' dediğim taktirde İstanbul'a dünya şampiyonu unvanıyla gideceğim ve olası bir başarısızlık imajımı zedeler. Bu nedenle belli koşullar öne sürdüm" dedi. Fenerbahçe'de Niko Kovac ismi alternatifler arasına girdi.

Fenerbahçe'de teknik direktör adayları listesine Niko Kovac da eklendi... Almanya Milli Takımı ile yollarını ayırdıktan sonra boşa çıkan Joachim Löw'le sıcak temas halindeki Sarı-Lacivertli yönetim, Kovac'ı alternatif olarak bekletiyor.

Fanatik'in iddiasına göre; "Fenerbahçe son günlerde tamamen Joachim Löw ve Slaven Bilic’e yönelmişti. Ancak Monaco’dan ayrılan Niko Kovac da listeye girdi. Ali Koç, Bayern Münih’te ayrıldığı dönemde de Kovac’la temas kurmuş ancak görüşmelerde ilerleme sağlanamamıştı. Hırvat teknik adamın bu kez Sarı-Lacivertliler’e ılımlı yaklaştığı öğrenildi. Bu nedenle 50 yaşındaki teknik adamla daha detaylı bir görüşme yapılması bekleniyor."

ALİ KOÇ PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLAYACAK

Hürriyet'e göre ise Ali Koç, Joachim Löw'ü pazartesi günü Adana Demirspor maçı öncesi açıklayacak:

"Transfer konusunda suskunluğunu koruyan ve dışarıya en ufak bir bilgi vermeyen Başkan Ali Koç’un büyük bir sürpriz hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Sarı lacivertli camiada son dakikada ortaya atılan iddiaya göre Koç, Almanya Milli Takımı’ndan ayrılan Joachim Löw ile anlaştı. Bu transferi pazartesi gününe kadar açıklayacak olan Fenerbahçe Başkanı’nın, ayrıca forvet mevkisine önemli bir takviye yapacağı ifade edildi. Koç, bu hamleleriyle ikinci yarıya çok daha güçlü girmeyi planlıyor."

LÖW ALMAN MEDYASINA KONUŞTU 

Ali Koç'un 1 numaralı hoca adayı Joachim Löw, Alman basınına konuştu. Sabah'ın aktardığına göre, aslında en büyük hayalinin İspanya'da çalışmak olduğunu vurgulayan Löw, "Kafamdan geçen takımın profillerine Leipzig gibi proje kulüpleri uyuyor. En büyük endişem; olası bir imaj kaybı. Fenerbahçe'ye 'Evet' dediğim taktirde İstanbul'a dünya şampiyonu unvanıyla gideceğim ve olası bir başarısızlık imajımı zedeler. Bu nedenle belli koşullar öne sürdüm" ifadelerini kullandı.

SLAVEN BİLİC'TE SON DURUM

Slaven Bilic, Beijing Guoan’daki görevinden ayrıldı. Hırvat çalıştırıcı, özel işleri nedeniyle 10 Ocak’a kadar Çin’de kalacak. Ardından ülkesine dönecek. 53 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe’den gelecek teklifi beklese de Sarı-Lacivertliler henüz resmi bir adım atmadı. Bazı yöneticilerin, “Şu anki tabloda, kimsenin tartışmayacağı bir hoca getirmeliyiz” görüşünde olduğu ve Bilic’e soğuk baktığı kaydedildi. Yine de Slaven Bilic ismi, Ali Koç’un planlarında üst sıralarda yer alıyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör gelişmesi... Joachim Löw'den ilk açıklama... Niko Kovac sürprizi ve Bilic ihtimali ile ilgili etiketler Fenerbahçe Slaven Bilic Niko Kovac Joachim Löw
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.