Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmesi... Serdar Dursun'a İtalya'dan Venezia talip

Fenerbahçe'nin milli golcüsü Serdar Dursun, Serie A'da kümede kalma savaşı veren Venezia'ya transfer olmak üzere... İtalyan kulübüyle Sarı-Lacivertli yöneticiler arasında transfer görüşmesi devam ediyor. Süper Lig'de 14 maçta 5 golü bulunan 30 yaşındaki santrfor para kazandırarak takımdan ayrılabilir.

Fenerbahçe'nin tecrübeli santrforu Serdar Dursun'a Serie A ekiplerinden Venezia talip... Twitter'ın Portekizli transfer duyumcusu Pedro Almeida, Fenerbahçe ile Venezia arasında transfer görüşmelerinin sürdüğünü iddia etti.

Geçen sezon Darmstadt formasıyla Bundesliga 2'de gol kralı olan Serdar Dursun, bu yaz bedelsiz şekilde Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı-Lacivertliler'in bu yaz yaptığı ilk transfer olan 30 yaşındaki futbolcunun 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

STEFAN KUNTZ'LA MİLLİ TAKIM'A

Süper Lig'de 14 maça çıkan ve 5 gol, 1 asistlik skor katkısı sağlayan Serdar Dursun, 15. haftada oynanan Çaykur Rizespor maçında 28 dakikada hat-trick yapmıştı. 

Stefan Kuntz'un A Milli Takım'ın başına geçmesiyle Ay-Yıldızlı formayı da giymeye başlayan gurbetçi futbolcu, Letonya maçında kritik bir gol atmıştı.

Serdar Dursun daha önce Hannover 96, Eskişehirspor, Denizlispor, fatih Karagümrük, Freuther Fürth ve Darmstadt formaları giydi.

ADANA DEMİRSPOR HAZIRLIKLARI

Süper Lig'in 20. haftasında 10 Ocak Pazartesi günü Adana Demirspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, teknik ve taktik çalışmalarla sona erdi.

Sarı-lacivertli ekipte; Luiz Gustavo, Mert Hakan Yandaş, Mergim Berisha, Ferdi Kadıoğlu ve Altay Bayındır günü bireysel saha çalışmalarıyla tamamladı.

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.


 

Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmesi... Serdar Dursun'a İtalya'dan Venezia talip ile ilgili etiketler Fenerbahçe Serie A serdar dursun venezia
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.