Fenerbahçe'de sol bek bölgesine bonservisi Parma'da olan Giuseppe Pezzella iddiası

Transfer harekatını sürdüren Fenerbahçe, Lincoln Henrique ve Bruma'nın ardından kadrosuna yeni takviyeler yapmak için çalışmalarına hız verdi. Forvet ve sol bek konusunda ince eleyip sık dokuyan sarı-lacivertliler, İtalya'dan sürpriz bir ismi gündemine aldı. Fenerbahçe'nin, bonservisi Parma'da bulunan Giuseppe Pezzella ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Şampiyonluk hasretine gelecek sezon son vermek isteyen Fenerbahçe'de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yeni sezona hazırlanan sarı-lacivertlilerde bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Fenerbahçe'nin yeni sezonda ise, takımın tek orijinal sol beki Filip Novak'la yolları ayırması bekleniyor. Kanarya'nın sol bek için bonservisi Parma'da olan 24 yaşındaki Giuseppe Pezzella ile ilgilendiği yazıldı.

TEKLİF YAPILACAK

Sky Sport'un haberine göre sarı-lacivertliler, İtalyan oyuncu için devreye girdi. Hatta, Bologna'ya transfer olması beklenen oyuncu için Fenerbahçe'nin kısa süre içerisinde teklifini sunacağı aktarıldı. Bonservisi Parma'da olan 24 yaşındaki sol bek, geçen sezonu kiralık olarak Atalanta'da geçirmişti. 29 maçta süre alan Pezzella, 3 asist yapmıştı.

Fenerbahçe'de sol bek bölgesine bonservisi Parma'da olan Giuseppe Pezzella iddiası ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Lincoln Henrique Bruma jorge jesus Giuseppe Pezzella
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.