Fenerbahçe'de şok: Jeremain Lens idmana katılmadı

Süper Lig'de 30. haftada Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını südürürken bugünkü idmana Jeremain Lens'in katılmaması korku yarattı.

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Dick Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 11.00’de başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı.

JEREMAİN LENS YOK

Bugünkü idmanda Jeremain Lens'in katılmadığı belirtildi. Lens'in herhangi bir sorunu olmamasına rağmen idmana katılmaması soru işaretleri yaratırken, Hollandalı yıldızın yarınki idmanda olacağı öğrenildi.

Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçe'de şok: Jeremain Lens idmana katılmadı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Derbi Jeremain Lens antrenman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.