Fenerbahçe'de Marcel Tisserand'ın ayrılığı resmen açıklandı

Fenerbahçe Kulübü, savunma oyuncusu Marcel Tisserand'ın Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden El İttifak'a transfer olduğunu açıkladı. Başarılı oyuncu Fenerbahçe ile çıktığı 54 maçta 1 gol ve 3 asist yapma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Marcel Tisserand'ın yeni durağı Suudi Arabistan oldu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Marcel Tisserand'ın transferi için Suudi Arabistan Ligi'nin Ettifaq FC Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Marcel Tisserand'a bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz" denildi. Öte yandan, El İttifak da Marcel Tisserand ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe'de Marcel Tisserand'ın ayrılığı resmen açıklandı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Marcel Tisserand El İttifak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.