Fenerbahçe'de Kameni için karar verildi!

Fenerbahçe'de ayrılması gündeme gelen Carlos Kameni ile ilgili karar verildi. Sarı lacivertli ekip Altınordu’nun kalecisi Berke Özer'i kadrosuna kattı.

Fenerbahçe, 1 numara transferini noktaladı. Sözleşmesi sona eren Volkan Demirel’le nikah tazeleyen sarı-lacivertliler, ayrılması gündemde olan Carlos Kameni’yle de ‘yola devam’ kararı aldı. Kanarya’nın son bombası ise Türk futboluna birbirinden yetenekli isimler kazandıran Altınordu’nun kalecisi Berke Özer oldu.

18 yaşındaki Berke’nin takım arkadaşı, 1997 doğumlu Barış Alıcı da renklere bağlandı. Resmi açıklamada, “Berke Özer ve Barış Alıcı yeni sezondan itibaren çubuklu formamızın başarısı için ter dökecek. Berke ve Barış’a, F.Bahçe ailesine hoş geldiniz diyor, nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz.” denildi.

Fenerbahçe'de Kameni için karar verildi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe kameni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.