Fenerbahçe'de Juan Mata bombası

Fenerbahçe transfer haberlerinde bu kez İspanyol yıldız Juan Mata ön plana çıktı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Juan Mata hakkında son bilgiler haberimizde.

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’nin takipçi gazetecilerinden biri olan Ahmet Ercanlar, sarı lacivertli taraftarlara Juan Mata müjdesi verdi. Uzunca bir süredir Fenerbahçe’nin scout ekibi tarafından gözlemlenen Juan Mata için sezon sonunda sarı lacivertlilerin devreye gireceği ifade edildi.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United forması giyen ve sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan İspanyol yıldız Juan Mata için Fenerbahçe’nin takipte olduğu kaydedildi. Bu sezon Manchester United takımında 33 maçta sahaya çıkan Juan Mata, 3 gol kaydederken 5 gole de asist yaparak katkıda bulundu.

Profesyonel kariyerine ilk olarak Valencia’da başlayan ve daha sonrasında da Real Madrid’e transfer olan Juan Mata son 7 sezondur İngiltere’de Manchester United takımında top koşturuyor.

Fenerbahçe'de Juan Mata bombası ile ilgili etiketler Fenerbahçe Juan Mata transfer haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.