Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un kozu Valencia

Süper Lig'de puan kaybı lüksü kalmayan Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı planları hazırlanıyor. Jorge Jesus, Kadıköy'de oynanacak kritik karşılaşmada 4 haftadır gol atamayan Enner Valencia'yı yeniden ayağa kaldırmak istiyor. Bu sezon ligde 28 maçta attığı 27 golle krallık listesinde iddialı konumunda yer alan 33 yaşındaki forvetin de Trabzonspor maçıyla beraber yeniden bir çıkış yakalamayı amaçladığı bildirildi.

Giresunspor'la berabere kalarak lider Galatasaray'ın 5 puan gerisine düşen ve artık beraberlik lüksü bile olmayan Fenerbahçe'de Trabzonspor maçına büyük önem veriliyor. Süper Lig'in 34. haftasında 18 Mayıs Perşembe günü Kadıköy'de oynanacak Trabzonspor karşılaşmasından mutlaka 3 puan çıkarılması hedefleniyor. Bu doğrultuda lige verilen arada teknik patron Jorge Jesus ve ekibi analizlerini yapıyor.

Jesus'un Trabzonspor karşısındaki en önemli kozunun Enner Valencia olması bekleniyor. Ekvadorlu yıldızın, ligde 4 haftadır gol atamaması ve arada ufak bir sakatlık yaşaması da göz önünde bulunduruluyor. Valencia'nın takım için önemli bir isim olduğu, performansının doğrudan skoru ve takıma etki ettiği vurgulanıyor. Milliyet'te yer alan habere göre; bu sebeple teknik heyetin hücumda tamamen Valencia üzerine bir planla bordo-mavili rakibini yenmeyi planlayacağı kaydedildi.

 

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un kozu Valencia ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Enner Valencia Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.