İsmail Yüksel Galatasaray derbisi öncesi konuştu: Bu lig bu sene birçok şaibeyle dolu...

Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-lacivertli ekibin milli orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, ezeli rakiplerinin kazandığı şampiyonlukla ilgili flaş bir yorumda bulundu.

Süper Toto Süper Lig'in 37. haftasında Nef Stadyumu'nda oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Galatasaray'ın şampiyonluğu hakkında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"BU LİG BU SENE BİRÇOK ŞAİBEYLE DOLU"

"Bu lig bu sene birçok şaibeyle dolu" diyen İsmail Yüksek, sarı kırmızılı rakiplerinin şampiyonluğuyla ilgili olarak da "Hak edilen bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum. Bize de fırsat geldi ama değerlendiremedik. Bugüne kadar geldik, geçmişe bakmanın da anlamı yok! Galatasaray maçını kazanmak için her şeyi yapacağız. Sonrasında Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarımızı bir nebze mutlu etmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

 

İsmail Yüksel Galatasaray derbisi öncesi konuştu: Bu lig bu sene birçok şaibeyle dolu... ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig Süper Lig İsmail Yüksek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.