Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci Ankaragücü galibiyeti sonrası konuştu: Taraftarlarımız arkamda durdu...

Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü ile oynadığı maçta attığı ikinci golün asistini yapan İrfan Can Kahveci, maç sonunda açıklamalarda bulundu. İrfan Can, "Taraftarlarımız o hatadan sonra arkamda durdu ve desteklemeye devam ettiler" dedi.

Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü ile oynadığı maçta attığı ikinci golün asistini yapan İrfan Can Kahveci, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

''TARAFTARLARIMIZ O HATADAN SONRA ARKAMDA DURDU VE DESTEKLEMEYE DEVAM ETTİLER''

"Bugün belki ilk golde topu kaptırıp hata yaptım ama taraftarlarımız o hatadan sonra arkamda durdu ve desteklemeye devam ettiler. Tüm takıma sezon sonuna kadar arkasında durmaya devam etsinler. Biz elimizden geleni yapacağız. Bu kadar." ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci Ankaragücü galibiyeti sonrası konuştu: Taraftarlarımız arkamda durdu... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ankaragücü Süper Lig Spor Toto Süper Lig İrfan Can Kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.