Fenerbahçe'de Hollandalılar kriz çıkardı!

Fenerbahçe'nin sezon sonunda satmayı düşündüğü Van der Wiel ile Robin van Persie takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Fenerbahçe Kulübü sezon sonu yollarını ayırmayı planladığı futbolculardan bonservis geliri elde etmeyi düşünüyordu. Bu isimlerin başında da Van der Wiel ile Robin van Persie geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Van der Wiel'in menajeri ile yapılan görüşmede detaylar masaya yatırıldı. Sezon başı üç yıllığına toplamda 12 milyon euroluk bir sözleşmeye imza atan Hollandalı futbolcunun iki yıl daha kontratı bulunuyor.

Van der Wiel gönderilmesine karşılık kontratının yarısı olan 4 milyon euroyu talep etti. Sarı-lacivertli yönetim ise bu miktarı ödemeye yanaşmadı. Yönetimin 1.5 - 2 milyon Euro'ya futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

Van Persie için de benzer bir durum geçerli. Bir yıl daha kontratı bulunan yıldız futbolcunun geliri 5 milyon Euro'nun üzerinde. Van Persie de bu ücreti bırakmak istemiyor.

Cazip ve iyi ücretli bir teklif gelmemesi durumunda Hollandalı yıldız için de benzer bir yola başvurulması gerekecek. Van Persie'nin menajeri de yapılan görüşmede bu durumu vurguladı.

Fenerbahçe'de Hollandalılar kriz çıkardı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Van Persie Van der Wiel kriz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.