Fenerbahçe'de hedef Enner Valencia ve Sinan Gümüş

Transfer sezonuna hızlı giren Fenerbahçe, yeni yıldızları da kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı Lacivertliler'de Emre Belözoğlu, İstanbul'da Sinan Gümüş'ün menajeriyle bir araya gelerek son pürüzleri konuştu. Fenerbahçe'nin Ekvadorlu forvet Enner Valencia’nın transferinde de imza aşamasına geldiği öne sürüldü. 

Süper Lig’de şampiyonluk kadrosu kurmak için gaza sonuna kadar basan Fenerbahçe’de şov tüm hızıyla sürüyor. Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde,  Gökhan Gönül, Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin ve Novak’tan sonra Mame Thiam ile Jose Sosa’yı da bitiren Sarı-Lacivertliler, yeni yıldızları için de geri sayıma geçti.

Geride bıraktığımız sezonu İtalya’nın Genoa takımından kiralık olarak Antalyaspor’da tamamlayan Sinan Gümüş’le, Kanarya’nın her konuda anlaştığı ve 3 yıllık bir sözleşmeye imzasını atacağı öğrenilmişti. Dün Sportif Direktör olması beklenen Emre Belözoğlu’nun, İstanbul’daki bir otelde Sinan’ın menajeri Ersin Akan ile yaptığı görüşmenin fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Tarafların artık son detayları konuştukları belirtildi.

FORVET İÇİN DÜŞÜNÜLÜYOR

Sinan’ın yanı sıra Vedat Muriç’in yüksek bir bonservis bedeliyle satılması kararını alan Kanarya’nın, forvet hattı için de son olarak Meksika’nın Tigres takımında oynayan ve bonservisi elinde olan Enner Valancia'da son aşamaya geldiği bilgisine ulaşıldı. Kariyerinde İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United ve Everton formaları giyen 30 yaşındaki Ekvadorlu forvetle, 2 yıllık bir sözleşme yapılacağının konuşulduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'de hedef Enner Valencia ve Sinan Gümüş ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Sinan Gümüş Emre Belözoğlu Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.