Fenerbahçe'de gündem Altay Bayındır! Yeni sözleşme için harekete geçildi...

Fenerbahçe, kaptanı Altay Bayındır ile yeni sözleşme için masaya oturmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin as kalecisi Altay Bayındır her geçen sene artan grafiğiyle dikkat çekiyor. Performansıyla göz dolduran Altay, Avrupa kulüplerinin de radarında.

Fenerbahçe'de, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Altay Bayındır, ilk 3 yıl 3.5 milyon TL garanti ücret ile oynadı. Takvim'de yer alan habere göre; bu sene sözleşmesi gereği maaşı 3.8 milyon TL'ye çıkan Altay'ın maç başı ücretlerle kazancı 5.5 milyon TL'yi zor buluyor.

Takımın en faydalısı ve kaptanı olmasına rağmen kazancı 300 bin Euro'yu bile bulmayan Altay, kulüpten hala istediği sözleşme yenileme şartlarını bulamadı. Yıldız futbolcunun kısa zaman içinde yönetimle yeni sözleşme için bir kez daha masaya oturması bekleniyor.

Fenerbahçe'de gündem Altay Bayındır! Yeni sözleşme için harekete geçildi... ile ilgili etiketler Altay Bayındır Süper Lig Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.