Fenerbahçe'de flaş İsmail Kartal gelişmesi

Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte Fenerbahçe'de son dakika haberleri....

Fenerbahçe'de üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Ersun Yanal dönemi sona ermişti. Sarı-lacivertli takımda yeni teknik adamın kim olacağı belirsizliğini korurken, bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştırmış olan İsmail Kartal'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'de flaş İsmail Kartal gelişmesi


Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe yönetimin ilk hedefinin, takımı sezon sonuna kadar camiayı yakından tanıyan bir isme emanet etmek olduğu öğrenildi.

Çaykur Rizespor'daki görevinden istifa eden ve bir dönem sarı-lacivertli takımı çalıştırmış olan İsmail Kartal'dan flaş bir hamle geldi.

FENERBAHÇE'YE İLETTİ

TRT Spor'un haberine göre, İsmail Kartal, sezon sonuna kadar takımı çalıştırmaya hazır olduğunu Fenerbahçe tarafına iletti.

.

Fenerbahçe'de flaş İsmail Kartal gelişmesi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Süper Lig İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.