Fenerbahçe'de Enner Valencia sağlık durumu hakkında konuştu...

Süper Toto Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Enner Valencia sağlık durumu hakkında konuştu.

Fenerbahçe'de, Süper Toto Süper Lig'in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Enner Valencia durumu hakkında kulüp televizyonna sağlık durumu hakkında konuştu.

''TANRI'YA ŞÜKÜR İYİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ''

''İyiyim. Tanrı'ya şükür iyi hissediyorum kendimi. Daha çok 3 puanı aldığımız için mutluyum. Gollere baktım ama maçı izleyemedim hastanede. Goller hoşuma gitti ama 3 puan daha çok hoşuma gitti çünkü şampiyonluk savaşında yolumuza devam ediyoruz. Ailemle konuştum, iyi olduğumu biliyorlar.''

 

 

 

Fenerbahçe'de Enner Valencia sağlık durumu hakkında konuştu... ile ilgili etiketler Sivasspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.