Fenerbahçe'de Enner Valencia Kayserispor galibiyeti sonrası konuştu: Bu kulübü ve buradaki insanları seviyorum...

Fenerbahçe'de Enner Valencia, Kayserispor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia, Kayserispor galibiyetini değerlendirdi. 

Maçta açılış golünü bulan Valencia, ligdeki gol sayısını 23'e yükseltti. 

''BU GALİBİYETİ ONLARA ARMAĞAN EDİYORUZ''

Valencia maçın ardından açıklamasında; "3 puanla ayrıldığımız için mutluyum. Bu deplasman her zaman zor oluyor. Taraftarlarımız yanımızda yoktu, bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Biliyoruz ki yanımızda olmayı çok istiyorlardı." dedi. 

EKVADORLU OYUNCUDAN SÖZLEŞME YANITI

Ekvadorlu golcü sözlerinin devamında; "Umarım gollerim devam eder. Takım iyi gittikçe ben de mutluyum. Sevilla'ya iyi çalışmamız lazım. Orada iyi sonuç alıp evimize avantajlı gelmek istiyoruz. Umarım Fenerbahçe'de kalırım. Bu kulübü ve buradaki insanları seviyorum." açıklamasında bulundu.  

 

Fenerbahçe'de Enner Valencia Kayserispor galibiyeti sonrası konuştu: Bu kulübü ve buradaki insanları seviyorum... ile ilgili etiketler Kayserispor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.