Fenerbahçe'de Enner Valencia Gaziantep FK maçı sonrası konuştu: Şampiyonluk yarışında sonuna kadar...

Fenerbahçe'de Ener Valencia, 2-1 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu..

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK deplasmanında attığı goller galibiyeti getiren Enner Valencia açıklamalarda bulundu.

"BU MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYORDUK''

Galibiyetle ilgili konuşan Enner Valencia "Bu maçın önemini biliyorduk. iyi bir takıma karşı oynadık. Zor olacağını biliyorduk. Erken bir golle başladık ama rakip beraberliği buldu. Ancak sonunda kazanmayı bildik." dedi.

''ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA SONUNA KADAR GİTMEK İSTİYORUZ''

Şampiyonluk yarı için konuşan Ekvadorlu futbolcu "Goller attım mutluyum ama önemli olan takımın kazanması. Şampiyonluk yarışında sonuna kadar gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İLK GOLDEN SONRA NEDEN SEVİNMEDİ?

"İlk golden sonra neden sevinmedi?" sorusunu yanıtlayan Valencia "Bazen en kolay gibi gözüken goller, en zor olabiliyor. Bunlar bazen kaçıyor. Gol attığım için ve kazandığımız için mutluyum." dedi.

''GELECEĞİM FENERBAHÇE'DE''

Sözleşmesinin bitecek olmasının hatırlatılması üzerine Enner Valencia "Geleceğim Fenerbahçe'de! Şu anda şampiyonluğa odaklandım. Burada çok mutluyum." açıklaması yaptı.

 

Fenerbahçe'de Enner Valencia Gaziantep FK maçı sonrası konuştu: Şampiyonluk yarışında sonuna kadar... ile ilgili etiketler Gaziantep FK Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.