Fenerbahçe'de Emre Mor Alanyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Farklı bir stille vurdum...

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-lacivertli ekip 1-0 geriye düşmesine karşın ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazanmayı başardı. Mücadele sonrası Fenerbahçe'de 1 gol kaydeden Emre Mor açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-lacivertli ekip 1-0 geriye düşmesine karşın ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazanmayı başardı.

Mücadele sonrası Fenerbahçe'de Emre Mor açıklamalarda bulundu.

''ÇOK ANLAMLI VE DEĞERLİ 3 PUAN''

"Devre arasında içeride ne konuşulduğunu bilmiyorum, ısınmaya gitmiştim. Oyuna girerken, Jorge Jesus rakibin üzerine gitmemi söyledi. Ben da kalitemi göstermeye çalıştım. Kazandığımız için çok mutluyum. Çok anlamlı ve değerli 3 puan. Mutluyum.''

''FARKLI BIR STİLLE VURDUM''

''Gol pozisyonundan önce bir şutum daha olmuştu ama o dışarıya gitmişti. Sonrasında daha farklı bir stille vurdum, şanslıyım defansa da çarptı. Ama gol, goldür. Golüm ve 3 puanımız için mutluyum."

 

Fenerbahçe'de Emre Mor Alanyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Farklı bir stille vurdum... ile ilgili etiketler Alanyaspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Emre Mor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.