Fenerbahçe'de derbi öncesi sakatlık şoku!

Alanyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Nabil Dirar'ın Beşiktaş derbisinde forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Mehmet Ekici ise karnına aldığı darbe nedeniyle sakatlık geçirdi. Ekici'nin derbide oynamasında ise bir sıkıntı görülmüyor...

Alanyaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe'de, akılları kurcalayan tek konu, sakatlık nedeniyle oyundan çıkan isimlerdi.

KESİN DURUMU MR'DA BELLİ OLACAK

Sarı Lacivertlilerin yeni transferlerinden, teknik direktör Aykut Kocaman'ın da düzenli olarak forma verdiği Nabil Dirar, karşılaşmanın ilk yarısında adalesinden sakatlık geçirdi.

Tecrübeli isim bir süre oyunda kalmayı denese de, 32. dakikada yerini Mehmet Ekici'ye bırakmak zorunda kaldı.

Fanatik'in haberine göre, Faslı futbolcunun, gelecek haftaki Beşiktaş maçında oynamasının zor olduğu, kesin durumun ise çekilecek MR'dan sonra netleşeceği öğrenildi.

ekici

DİRAR'IN YERİNE OYUNA GİRDİ SAKATLANARAK ÇIKTI

Fenerbahçe'de karşılaşmayı tamamlayamayan bir diğer isim ise Mehmet Ekici'ydi.

Sakatlıktan yeni çıkan ve Dirar'ın yerine oyuna sonradan dahil olan Ekici, karın boşluğuna aldığı darbe nedeniyle kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

Teknik direktör Aykut Kocaman da, doktorların önerisi üzerine tedbir amacıyla öğrencisini oyundan aldı.

Fenerbahçe'de derbi öncesi sakatlık şoku! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Nabil Dirar Mehmet Ekici beşiktaş derbisi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.