Fenerbahçe'de 'çetnik' krizi! Dusan Tadic'in selamı Edin Dzeko'yu ayrılma noktasına getirdi...

Dusan Tadic'in Milli takım uçağında, Sırp faşistlerinin selamı olan Çetnik hareketinde bulunması tartışma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Boşnak Milli Futbolcu Edin Dzeko, Sırp futbolcu ile ilgili rahatsızlığını yönetime bildirdiği ve herhangi bir aksiyon alınmaması sebebiyle takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği öğrenildi.

Fenerbahçeli Sırp futbolcu Dusan Tadic'in çetnik selamı yaptığı ve bu sebeple Boşnak oyuncu Edin Dzeko ile aralarının bozulduğu iddiaları gündemde kalmaya devam ediyor

Son edinilen bilgiye göre Tadic’in çetnik selamına karşı kulübün herhangi bir aksiyon almaması, taraftarın bu ırkçı hareketi savunması sonrasında derin bir üzüntü ve hayal kırıklığı yaşayan Dzeko yönetime ayrılmak istediğini bildirdi.

Oyuncunun ülkesinden ve yakın çevresinden gelen baskılara dayanamadığını ve transfer tahtası açık olan Katar’a gitmek istediğini İsmail Kartal’a aktardı.

Dünyaca ünlü futbolcu Dzeko’nun, Tadic’in yapmış olduğu çetnik selamının medyaya düşmesinden sonra antremanlarda sergilediği mutsuz tavırları gözlerden kaçmadı.

Fenerbahçe'de 'çetnik' krizi! Dusan Tadic'in selamı Edin Dzeko'yu ayrılma noktasına getirdi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Edin Dzeko Bosna Hersek Sırbistan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.