Fenerbahçe’de büyük iddia! Aziz Yıldırım başkan adaylığını açıklayacak!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın basın toplantısının yeri ve saati açıklandı.Yıldırım 23 Haziran Cuma günü saat 14.00'te Beylerbeyi'ndeki Bosphorus Palace Hotel'de basın toplantısı düzenleyecek.Toplantıda Yıldırım’ın Ali Koç'un olağan mali genel kurulunda yaptığı açıklamalara yanıt vermesinin beklendiği ifade edildi. Ancak SüperHaber’in Fenerbahçe camiasına yakın kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre toplantı sonunda Yıldırım’ın başkanlığa aday olduğunu da açıklaması bekleniyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Süperlig’de şampiyonluğu Fenerbahçe’ye kaptıran Fenerbahçe’de,eski be yeni başkan aradın da yine sert rüzgarlar esiyor.

 KRİZİN BAŞLANGICI  MALİ KONGRE OLDU!

Sarı lacivertli kulüpte ki son kavga,geçtiğimiz hafta başladı.Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım Çırağan Sarayı'nda ki toplantısında Başkan Ali Koç’a sert sözlerle yüklenmişti.Yıldırım konuşmasın da,Ali Koç’un derhal olağanüstü genel kurul kararı alması gerektiğini söyleyerek“Fenerbahçe Spor Kulübü kimseye muhtaç değildir. Muhtaç olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Başkanlık zenginlik ile alınan bir imtiyaz değildir. Başkanlık, yönetme becerisi ile, yüksek organizasyon yeteneği ile, mevcut kaynaklar ile yapılabilecek bir görevdir. Maddi ve manevi değerini, yıllar önce yitirmiş bir kupa organizasyonun finalinin kazanılması, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan ve yönetiminin beş yıllık kötü icraatları için bir kurtuluş ümidi asla olamaz.” diyerek eleştirmişti. Aziz Yıldırım konuşmasının son bölümün de ise,genel kurul üyelerini Fenerbahçe’nin geleceğine sahip çıkmaya davet etmişti.

ALİ KOÇ MALİ KONGREDE  “ÇIKARIN BİR ADAY” DEMİŞTİ!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç buna karşılık,kulübün olağan mali genel kurul toplantısında,kendisine seçim çağrısı yapan kongre üyelerine seslenerek, "Aday çıkmayacak bir ortamda genel kurula gitmek, önümüzdeki sezonun bütün yapılanmasını ve planlamasını riske edecek bir durum. Bunu 3 yaşındaki çocuk bile anlar.Değişim isteyen arkadaşlar neden bir aday çıkmıyor? Fenerbahçe kötü giderken, lokantalarda eğlenenlere sesleniyorum! Çıkarın bir aday!"ifadesini kullanmıştı.


“YA ADAY OLUN YA DA BAŞIMIZDAN ÇEKİLİN!”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç konuşmasın da,Aziz Yıldırım’a eleştirilerini sürdürerek,”Aziz Yıldırım bizleri şaşırtmadı.Siz bizim elimizden tutmuyorsunuz. Ya aday olun, ya da başımızdan çekilin! Bir kere 5 yılda Fenerbahçe için bir şey yapmadınız! 'Fener Ol'a katılmadınız. Düşün yakamızdan. Bırakın canınızdan çok sevdiğiniz Fenerbahçe şu sezonu huzur içinde geçirsin. Tribünleri kurcalamaya vaktinizi harcamayın. Kendiniz gelin, yancılarınızı getirin! En ufak şeyde sosyal medyada paylaşım yapan, gol yediğimizde sevinenleri alın gelin. Mert olun mert! Ne yapacaksanız açıkça yapın. Aday olun."  şeklinde ifadeler kullanmıştı.

SÜPERHABER YILDIRIM’IN ADAYLIK ÇALIŞMASINI DUYURDU!

Fenerbahçe’de bu gelişmeler yaşanırken,SüperHaber Ali Koç’un mali kongre de aday çıkması halin de olağan üstü kongre kararı alacağını söylemesi üzerine,Aziz Yıldırım’ın aday olmaya karar verdiği bilgisini haber yapmıştı.Aziz Yıldırım’ın bu amaçla tanınmış işadamları ile görüşmeye başladığı,bunların arasın da mali kongre öncesi yaptığı konuşma sonrası eleştiren Metin Şen’in de bulunduğu da haber de yeralmıştı.

AZİZ YILDIRIM SAAT:14:00’DE  BASIN TOPLANTISI YAPIYOR!

Fenerbahçe’de her gün gelişen son gündeme göre,bir televizyonda ki açıklaması iptal edilen,Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yoldırım’ınyapacağı basın toplantısının yeri ve saati açıklandı.Yıldırım,23 Haziran Cuma günü saat 14.00'te eski yönetici iş insanı Mahmut Uslu’ya ait Beylerbeyi'ndeki Bosphorus Palace Hotel'de basın toplantısı düzenleyecek.

KOÇ'UN ELEŞTİRİSİNE YANIT  VERECEK!

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım’ın,basın toplantısın da şimdi ki başkan Ali Koç'un olağan mali genel kurulunda yaptığı açıklamalara yanıt vermesinin beklendiği ifade edildi.Aziz Yıldırım’ın mali kongre de yaptığı konuşmaya çok sinirlendiği belirtilen Yıldırım’ın,canlı yayına çıkacağı tv proğramı açıklamasının da sunucu Mehmet Akif Ersoy’un sağlık gerekçesi ile iptal etmesi üzerine,bu kararı aldığı vurgulandı.


YILDIRIM TOPLANTIDA BAŞKAN  ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK!


Öte yandan,SüperHaber’in Fenerbahçe camiasına yakın kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre,toplantı sonunda Yıldırım’ın başkanlığa aday olduğunu da açıklaması bekleniyor.Yıldırım’ın beraber görev yaptığı yönetim kurulu eski yöneticileri Magmut Uslu,İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu ile görüştüğü bilgisi alındı.

Fenerbahçe’de büyük iddia! Aziz Yıldırım başkan adaylığını açıklayacak! ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.