Fenerbahçe'de büyük endişe! Savunmanın iki yıldızı 1 ay olmayacak

Fenerbahçe'yi Afrika Kupası korkusu şimdiden sarmış durumda. 13 Ocak 11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Afrika Kupası'na 2 oyuncusunu gönderecek olan Fenerbahçe, bu yıldızların yokluğunda büyük zorluk çekecek gibi duruyor.

Afrika Uluslar Kupası, 13 Ocak 2024'te başlayacak, 11 Şubat 2024'te sona erecek. Fildişi'nin ev sahipliği yapacağı turnuvaya Fenerbahçe'den 2 yıldız futbolcu gidecek.

Afrika Uluslar Kupası'nın iklim koşulları nedeniyle sezon ortasında yapılması, birçok kulübü zor durumda bırakıyor. Turnuva bu kez 13 Ocak-11 Şubat 2024 tarihleri arasında Fildişi'nde düzenlenecek.

İŞTE ÜLKESİNE GİDECEK OYUNCULAR

Fenerbahçe de ilk 11'in iki önemli oyuncusunu Afrika Uluslar Kupası'nda gönderecek: Alexander Djiku ve Bright Osayi-Samuel... Samuel, Nijerya Milli Takımı ile A Grubu'nda ev sahibi Fildişi, Ekvador Ginesi ve Gine-Bissau'yu karşı mücadele edecek.

Yeşil-Beyazlılar grubu ilk 2 içerisinde tamamlarsa, Samuel'in macerası devam edecek. Djiku'lu Gana ise Mısır, Yeşil Burun Adaları ve Mozambik'in yer aldığı B Grubu'nda oynayacak. Başarılı stoperin sakatlığı döneminde Fenerbahçe savunması fazlasıyla aksamıştı.

Fenerbahçe'de büyük endişe! Savunmanın iki yıldızı 1 ay olmayacak ile ilgili etiketler Fenerbahçe Alexander Djiku Afrika
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.