Fenerbahçe'de bu kez de Soldado krizi çıktı!

Solado, teknik direktör tarafından UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmayınca kriz çıkardı. Soldado'nun ardından menajeri Alberto Toldra ile görüştüğü ve ardından İstanbul'a çağırdığı öğrenildi. Tüm detaylarıyla haberimizde...

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve çok sıkıntılı bir süreçten geçen Fenerbahçe'de bu kez de Soldado krizi çıktı.Teknik direktör Phillip Cocu tarafından UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmayınca isyan bayrağını açtı. İspanyol futbolcunun menajeri kısa süre içinde İstanbul'da olacak.

'KARİYERİMİ TEHLİKEYE ATTINIZ'

Cpcu ve Comolli'yle görüşen Soldado'nun, "Kariyerimi tehlikeye attınız. Verilen karar nedeniyle son derece mutsuzum. Geleceğimi yeniden gözden geçireceğim" diye konuştuğu öğrenildi.

KRRİZ MASAYA YATIRILACAK

Soldado'nun ardından menajeri Alberto Toldra ile görüştüğü ve İstanbul'a çağırdığı belirlendi. Toldra'nın Comolli ve yöneticilerle görüşeceği ve Soldado'nun durumunu masaya yatıracağı öğrenildi.

 

Fenerbahçe'de bu kez de Soldado krizi çıktı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe soldado krizi
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.