Fenerbahçe'de bir devir sona erdi! Jan Vesely'den 2014 yılında geldiği sarı-lacivertli takıma veda

Fenerbahçe, yayımladığı teşekkür mesajıyla Çek basketbolcu Jan Vesely ile yolların ayrıldığını duyurdu. Öte yandan yıldız basketbolcu da, sarı-lacivertli kulüpten ayrıldığını kişisel sosyal medya hesabından açıkladı. 8 yıllık Fenerbahçe kariyerini noktaladığını bizzat duyuran başarılı oyuncu, sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür etti.

Dimitris Itoudis'in imza töreninin ardından kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan yıldız basketbolcu Jan Vesely, 8 yıllık Fenerbahçe kariyerini noktaladığını açıkladı ve taraftarlara teşekkür etti.

Fenerbahçe'de bir devir sona erdi! Jan Vesely'den 2014 yılında geldiği sarı-lacivertli takıma veda

Sosyan medyadan açıklama yapan Vesely, "Sevgili Fenerbahçe taraftarları, bu kelimeleri yazmak benim için çok zor. Birlikte geçirdiğimiz 8 yılın ardından yolculuğumuz sona eriyor. Burayı benim ve ailem için bir yuva yaptığınız için teşekkür ederim. Hayatımdaki en önemli şeyler burada, İstanbul'da oldu; burada evlendim ve oğlum burada doğdu. Hepinizin çok sevdiği forma için kan, ter ve gözyaşı dökmek bir onurdu. Fenerbahçe her zaman kalbimin derinliklerinde olacak ve bir gün yeniden Türkiye'ye dönmek için sabırsızlanıyorum çünkü İstanbul ve Fenerbahçe her zaman benim evim olacak. Her şey için teşekkürler" dedi. Vesely, 2014'ten bu yana Fenerbahçe forması giyiyordu.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "2014-15 sezonundan bu yana formamızı giyen ve bu süreçte elde ettiğimiz tarihi başarıların en önemli mimarlarından biri olan Jan Vesely ile yollarımız ayrılmıştır. Değerli sporcumuz, sona eren sözleşmesinin yenilenmesi için uzun süredir devam eden görüşmelerin ardından kariyerinde yeni bir maceraya atılmak istediğini kulübümüze iletmiştir. Formamızı giydiği süre boyunca takım kimliğimizin en önemli parçalarından biri olan ve Fenerbahçe Beko’nun sembol isimlerinden biri haline gelen Jan Vesely, adını Fenerbahçe basketbol tarihine altın harflerle yazdırmıştır. Kıymetli sporcumuzun Fenerbahçe basketboluna yaptığı katkılar, camiamız tarafından hiçbir zaman unutulmayacak ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, Vesely’i her zaman en içten şekilde ağırlamaya devam edecektir. Fenerbahçe basketbolunun unutulmazları arasındaki yerini çoktan almış olan Jan Vesely’e, kulübümüze katkıları için teşekkür eder, kariyerinin yeni sayfası için kendisine başarılar dileriz. Jan Vesely, unutma ki formamıza iz bırakanlar unutulmazlar” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'de bir devir sona erdi! Jan Vesely'den 2014 yılında geldiği sarı-lacivertli takıma veda - Resim : 2

Fenerbahçe'de bir devir sona erdi! Jan Vesely'den 2014 yılında geldiği sarı-lacivertli takıma veda ile ilgili etiketler Jan Vesely Fenerbahçe Beko
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.