Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Genç oyuncu Muhammed Gümüşkaya, Westerlo yolcusu

Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak isteyen sarı lacivertlilerde transfer çalışmaları devam ediyor. Takıma yeni takılacak isimler merak konusu olurken takımdan ayrılacak isimlerde netleşiyor. Fenerbahçe geçen sezon kiralık olarak gönderdiği Muhammed Gümüşkaya'ya Belçika'dan sürpriz talip geldi. İşte haberin detayları...

Yeni sezona Jorge Jesus yönetiminde iyi bir şekilde başlayan Fenerbahçe , yaptığı transferlerin yanı sıra takımdan bazı isimleri de göndermeye başladı.

FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR DEVAM EDİYOR

Kim-Min Jae'yi Napoli'ye, Allahyar ve Ozan Tufan'ı Hull City'ye, Samatta'yı Genk'e ve Luis Gustavo'yu Al-Nassr'a gönderen Kanarya, bu kez takımdaki genç oyunculardan birisi olan Muhammed Gümüşkaya'yı sattı.

SARI-LACİVERTLİLER TRANSFERDEN 500 BİN EURO KAZANACAK

Sarı-lacivertliler, merkez orta sahada oynayan ve geçen sezon Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'a devre arasında kiralık olarak giden 21 yaşındaki Muhammed Gümüşkaya'yı Belçika ekibi Westerlo'ya gönderdi. Sarı-lacivertlilerin bu transferden 500 bin euro bonservis bedeli alacağı öne sürüldü. Transferin kısa sürede açıklaması bekleniyor. 

HABER GLOBAL

 

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Genç oyuncu Muhammed Gümüşkaya, Westerlo yolcusu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Westerlo Muhammed Gümüşkaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.