Fenerbahçe'de ayrılık sırası Gustavo'da! Kadro dışı da kalabilir

Süper Lig’de iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Fenerbahçe’de ayrılık sırası bu kez Luis Gustavo’ya geldi. Son olarak Joshua King ve Willian Arao ile anlaşan sarı lacivertlilerde Luiz Gustavo ve Mergim Berisha ile kısa süre içerisinde yolların ayrılması bekleniyor.

Mesut Özil ile olan sözleşmesini fesih ederek takımdan gönderen Fenerbahçe’de bu kez Luis Gustavo ismi ön planda yer aldı. Sarı lacivertlilerde yönetimin Gustavo ile de karşılıklı olarak yolların ayrılması için hazırlık yapmakta.

Fenerbahçe’de 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı oyuncunun yıllık ücreti olan 4 milyon Euro’nun tamamını istediği kaydedildi. Gustavo’nun anlaşma olmazsa kadro dışı kalması da gündemde olacak.

Fenerbahçe'de ayrılık sırası Gustavo'da! Kadro dışı da kalabilir

Geçen sezon büyük umutlarla Fenerbahçe’ye transfer edilen ancak performansıyla beklentilerin altında kalan Mergim Berisha’da ayrılmaya hazırlanıyor. Alman futbolcu, kendisini transfer etmek isteyen Mainz 05 ile görüşmek için Almanya’ya hareket ediyor.

Fenerbahçe'de ayrılık sırası Gustavo'da! Kadro dışı da kalabilir ile ilgili etiketler Fenerbahçe gustavo berisha
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.