Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı! 2 isim birden resmen açıklandı…

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Sarı-Lacivertliler Miha Zajc ve Mert Müldür ile sözleşme imzalandığını duyurmuştu. Kanarya'da Diego Rossi ve Joao Pedro ile de yolların ayrıldığı bildirildi.

Fenerbahçe, Joao Pedro'nun Brezilya'ya transfer olduğunu TFF'ye bildirdi. Yapılan bildirimde oyuncuya Brezilya'ya çıkış vizesi verildiği yazıldı. 

Brezilya ekibi Gremio'nun internet sitesi üzerinden yapılan paylaşımda Joao Pedro ile 1 yıllık kiralık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Fenerbahçe formasıyla 28 maçta süre alan Joao Pedro, 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Pedro, geçtiğimiz sezonun başında Cagliari'den sarı-lacivertli takıma Transfer olmuştu.

DIEGO ROSSI İLE DE YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe, Uruguaylı oyuncusu Diego Rossi'nin de transferi için Columbus Crew Kulübü ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Diego Martin Rossi Marachlian'ın, ABD'nin Columbus Crew Kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

MALİYETİ AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Rossi'den gelecek geliri KAP'a bildirdi. 

KAP'a yapılan açıklamada; "Profesyonel Futbolcumuz Diego Martin Rossi Marachlian'ın, A.B.D. kulübü Columbus Crew SC'ye transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Columbus Crew SC, Futbolcunun kulübümüzle olan sözleşmesinin feshi karşılığında kulübümüze, 5.630.000 USD bonservis bedeli ve 1.000.000 USD bonus ödeyecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı payı transfer bedeline dahildir. Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Columbus Crew SC'nin elde edeceği transfer bedelinin %15'i sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir." denildi. 

Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı! 2 isim birden resmen açıklandı… ile ilgili etiketler Fenerbahçe Joao Pedro Diego Rossi Transfer Gremio
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.