Fenerbahçe Youtube şifresiz nasıl izlenir? Ücreti ne kadar?

Fenerbahçe Youtube Katıl butonunun resmen aktif etti. Türkiye’de futbol takımları içerisinde bir ilke imza atan Fenerbahçe’de taraftarlar Youtube Katıl’a yoğun ilgi gösterdi. Peki, Fenerbahçe Youtube şifresiz nasıl izlenir, ücreti ne kadar?

Fenerbahçe Youtube Katıl butonunun resmen aktif Lig takımlarından Fenerbahçe, bir ilke imza atarak dünyanın en büyük video paylaşım sitelerinden biri olan Youtube’de Katıl butonunu resmen aktif etti. Youtube’de 1 milyon aboneye ulaşan ilk Türk takımı olan Fenerbahçe’de taraftarlar Youtube Katıl’a büyük bir ilgi gösterdi. Peki, Fenerbahçe Youtube Katıl şifresiz nasıl izlenir, ücreti ne kadar?

FENERBAHÇE YOUTUBE KATIL NASIL İZLENİR? ÜCRETİ NE KADAR?

Fenerbahçe Youtube KATIL uygulamasında taraftarları çok özel anlar ve sürprizler bekliyor. Üç çeşit üyelik paketi sunulan uygulamada taraftarlar "Beyaz" paket için 5 lira, "Sarı" paket için 15 lira ve "Lacivert" paket üyeliği içinse 25 lira ödeme yapacaklar.

Taraftarlar için sunulan paketlerde bağlılık rozetleri, özel emojiler, günlük antrenmanlar, maç günü yayınları, eğlenceli içerikler, altyapı maçları, maç özetleri ve kamera arkası görüntülere erişim imkanı olacak.

Fenerbahçe Youtube kanalının şu ana kadar yaklaşık 1.5 milyon kadar abone bulunmakta.

Fenerbahçe YouTube Katıl'da neler var?

1. Bağlılık Rozetleri
2. Özel Emojiler
3. Günlük Antrenmanlar
4. Maç Günü Yayınlar
5. Eğlenceli İçerikler
6. Altyapı Maçları
7. Maç Özetleri
8. Vlog çekimleri
9. Kamera Arkaları

Youtube abonelik linki

Fenerbahçe Youtube şifresiz nasıl izlenir? Ücreti ne kadar? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fenerbahçe Youtube Katıl
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.