Fenerbahçe yönetimi kesenin ağzını açtı! Derbi galibiyeti sonrası tarihi prim

Fenerbahçe yönetimi tarihi Galatasaray galibiyeti sonrası kesenin ağzını açtı. Sarı lacivertlilerde tarihi zafere tarihi bir prim belirlendi.

Fenerbahçe camiası, Galatasaray karşısında elde edilen derbi galibiyetinin ardından adeta bir bayram havası yaşadı.

Sarı lacivertli yönetimin de tarihi zaferin ardından harekete geçtiği ve kesenin ağzını açtığı ortaya çıktı.

YÖNETİM MEMNUN KALDI

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe yönetimi, eksik kalmalarına rağmen ortaya koyulan mücadeleci ruh ve zaferden ötürü memnun kaldı. Hem teknik heyet hem de futbolcular kutlayan sarı lacivertli kurmaylar, dev maçı kazanan ekibe de müjdeli haber verdi.

Yönetim, takıma 1.5 milyon euro prim dağıttı. Futbolcuların da kısa süre önce dağıtılan bu tarihi prim sebebiyle yönetime teşekkür ettiği öğrenildi.

SIRA ŞAMPİYONLUKTA

Bilindiği üzere Fenerbahçe, ligin son haftasında oynayacağı maçta İstanbulspor'u yener ve Galatasaray da Konyaspor'a yenilirse, sarı lacivertliler 2013/14 sezonundan sonra ilk kez lig şampiyonu olacak.

Futbolculardan son topa kadar şampiyonluğu kovalamalarını isteyen Fenerbahçe yönetiminin, ipin göğüslenilmesi halinde bir de şampiyonluk primi vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Bunun gerçekleşmesi halinde gereken açıklamanın yapılacağının futbolculara bildirildiği de gelen haberler arasında. 

(Takvim)

Fenerbahçe yönetimi kesenin ağzını açtı! Derbi galibiyeti sonrası tarihi prim ile ilgili etiketler Fenerbahçe Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.