Fenerbahçe yedek kulübesinde ilginç olaylar!

Fenerbahçe'de ikinci yarıda yedek oyuncuların ısınması esnasında bazu ilgin. durumlar yaşandı.

Fenerbahçe'de ikinci yarıda yedek oyuncuların ısınması esnasında bazı ilginç durumlar yaşandı.

İlk olarak Valbuena önce ısınmaya gitti sonra geri çağrıldı. Bir süre sonra teknik heyet tarafından tekrar ısınmaya yollanmak isteyen tecrübeli futbolcu tepki gösterdi.

Fransız yıldız, duruma sinirlendi ve gitmedi. Araya idari menajer Onur Başar ve yardımcı antrenör Chris van der Weerden girdi. Valbuena da ısınıp oyuna girdi.

87'de oyuna alınan Mehmet Topal da sitem etti. Maçın bitmesine az kaldığı için yedek kulübesinden çıkarken neden girdiğine anlam veremeyen yıldız orta saha memnun gözükmedi.

Fenerbahçe yedek kulübesinde ilginç olaylar!

Fenerbahçe yedek kulübesinde ilginç olaylar! - Resim : 2

MEHMET TOPAL'IN İSYANI

1- 85'te oyuna gireceği söylenen Mehmet Topal ellerini iki yana açıp bu duruma tepki gösterdi.

2- Eliyle kolunu gösterip, "Saatten haberiniz var mı zaten maç bitiyor" der gibi işaret yaptı.

3- 87. dakikada Slimani'nin yerine oyuna dahil oldu.

Fenerbahçe yedek kulübesinde ilginç olaylar! - Resim : 3

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci haftasında Slovakya temsilcisi Spartak Trnava'yı Cezayirli santrforu İslam Slimani'nin golleriyle 2-0 yenerek ilk puanlarını aldı.

Ülker Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Fenerbahçe, rakibine kalesinde de önemli bir şans tanımadı ve taraflar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

İkinci yarıda aradığı golü İslam Slimani'yle 51. dakikada bularak 1-0 öne geçen Fenerbahçe, aynı futbolcunun kafa golüyle 68. dakikada farkı 2'ye çıkardı.

Sarı-lacivertliler rakibini 2-0 yenerek D Grubu'nda 3 puanla 2. sıraya yükseldi. Slovak ekibi ise ilk yenilgisini aldı ve 3 puanda kaldı.

Fenerbahçe yedek kulübesinde ilginç olaylar! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mehmet Topal Spartak Trnava valbuena çocu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.