Fenerbahçeli futbolcular yayıncı kuruluşa karşı ağız birliği etti

Fenerbahçe futbolcular BB Erzurumspor maçının ardından yayıncı kuruluşa karşı ağız birliği etti. Mert Hakan Yandaş, Sadık Çiftpınar ve Caner Erkin, beIN Sports mikrofonlarına canlı yayında eleştirilerini iletti. Protestoya stat çıkışı başkan Ali Koç da katıldı.

Fenerbahçeli futbolcular, deplasmanda 0-3 kazandıkları BB Erzurumspor maçının ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına olay açıklamalarda bulundu. Dün oynanan Fatih Karagümrük-Konyaspor maçında uygulanan taraftar ses efektlerinde Fenerbahçe aleyhinde bir tezahürat canlı yayına yansımıştı.

Sarı-Lacivertli camiada infial uyandıran ses skandalının ardından Fenerbahçe kulübü uygunsuz tezahüratla ilgili sert bir açıklama yayınladı. Kısa süre sonra yayıncı kuruluş beIN Sports'da bir özür metni paylaştı. Ancak paylaşımın saat 19.05 olunca gerilim daha da büyüdü.

Digiturk'un açıklamasını tatmin edici bulmayan Fenerbahçe, futbolcular aracılığıyla Erzurum maçının ardından uzun süre unutulmayacak bir protestoye imza attı.

Mert Hakan Yandaş: "Ben maç üzerine konuşmayacağım. Buraya da mecburen geldim. Sezon başından beri algıları yayıncı kuruluş belirliyor ama sonuçları da biz belirliyoruz. Sizleri, beIN Sport ailesini planlarıyla baş başa bırakıyoruz."

Sadık Çiftpınar: "Fenerbahçe çok büyük bir camiadır. Üzerinde hiçbir algı uygulanamaz. Kim ne yaparsa yapsın, bizi yolumuzdan alı koyamayacak. beIN Sports'u kötü kalbiyle baş başa bırakıyoruz."

Caner Erkin: "Sezon başında beri yayıncı kuruluş tarafından anlamadığımız şekilde oyunlar oynanıyor. Hak etmediğimiz çok saçma şeyler yapılıyor. F.Bahçe camiasına böyle şeyler yapılması bardağı taşırdı. Önümüzü kimse kesemez. Şampiyon olarak bunu herkese göstereceğiz."

Ali Koç: Sezon başından beri Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş arasında bazı görüş ayrılıkları oldu. Dün oynanan bir maçta tezahürat olayı yaşandı. Özür açıklamasını samimi bulmadığımızı, kerhen yapıldığını, zaten saatine bakıldığında da her şey ortada..."

Fenerbahçeli futbolcular yayıncı kuruluşa karşı ağız birliği etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe beIN Sports Sadık Çiftpınar Caner Erkin Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.