Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı kayıp

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın kadın basketbol takımlarında uzun süre forma giyen WNBA'in önemli gardlarından Cappie Pondexter kayboldu. Birkaç gündür haber alınamayan eski oyuncunun evine giden polis Ponexter'in cep telefonu ile cüzdanını buldu. Bunun üzerine polis 37 yaşındaki Pondexter'i kayıp kişi ilan edip, soruşturma başlattı.

Türkiye’de Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarında forma giyip önemli başarılara imza atan, eski WNBA yıldızlarından Cappie Pondexter'ın kaybolduğu ortaya çıktı.

Twitter’da ortaya atılan "Pondexter kayıp" iddiası, WNBA’deki oyuncular birliği tarafından doğrulandı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı kayıp

Bu iddiaların ardından Cappie Pondexter’ın evine giden polisin, kadın basketbolunun yıldız ismini evinde bulamadı. Pondexter’ın cep telefonu ve cüzdanının evde olduğunu gören polis, 37 yaşındaki yıldız ismi kayıp şahıs olarak ilan ederek soruşturma başlattı.

Polisin soruşturma kapsamında geniş bir arama ekibi kurduğu da belirtildi.

Pondexter’ın kaybolduğunun duyurulduğu ilk Twitter paylaşımını yapan kişinin ise daha sonra bu hesabı sildiği belirtildi.

Silinen hesaptan yapılan paylaşımda yıldız sporcunun Chicago yakınlarında kaybolduğu ve kendisinden birkaç gündür hiç haber alınamadığı iddia edilmişti.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı kayıp - Resim : 2

WNBA’de 13 sezon forma giyen Cappie Pondexter, Phoenix Mercury, profesyonel kadın basketbolunun kalburüstü takımları olan New York Liberty, Chicago Sky, Los Angeles Sparks ve Indiana Fever takımlarında oynamış ve şampiyonluklara uzanmıştı. Yıldız isim, 2018 sezonunun ardından aktif basketbol hayatını noktalamıştı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı kayıp ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Cappy Pondexter wnba
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.