Fenerbahçe ve Beşiktaş maçının hakemleri değiştirildi!

MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını yönetecek hakemlerin değiştirildiğini iddia etti.

MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu, TRT Spor Stadyum Programında haftanın maçlarını ve hakem hatalarını yorumladıktan sonra çarpıcı bir iddianın hakem camiasında yayıldığını söyledi.

Mustafa Çulcu, TRT Spor Stadyum programında şunları söyledi: Hakem camiasında çok ciddi iddialar var. Normalde BursasporBeşiktaş maçına Mete Kalkavan, FenerbahçeGençlerbirliği maçına Halil Umut Meler verildi. Tebligattan birkaç saat sonra değişmiş. Hatta Mete Kalkavan Bursa’da otel rezervasyonunu bile yaptırmış. MHK’nın çıkıp açıklaması lazım. Bunlar çok ciddi iddialar ve hakem camiasında biliniyor bu iddialar.” diye konuştu.

ERSİN DÜZEN: “BEN DE DUYDUM”

Öte yandan programın moderatörü Ersin Düzen ise, “Bursaspor – Beşiktaş maçına Mete Kalkavan’ın verildiğini ben de duydum. Bu iddiayı ben de duydum.” diye konuştu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçının hakemleri değiştirildi! ile ilgili etiketler hakem Fenerbahçe mustafa çulcu ersin düzen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.