Fenerbahçe ve Benfica o yıldız için kapıştı!

Phillip Cocu'nun ısrarla kadrosunda görmek istediği Ramires'e, Benfica da talip oldu! Portekiz basının iddiasına göre Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Benfica eski yıldızına senelik 2 milyon euro teklif etti.

Fenerbahçe ile Benfica, Devler Ligi için sahada kozlarını paylaşacak. Ancak bundan önce iki ekip transferde karşı karşıya geldi. Phillip Cocu’nun kadroda görmek istediği Ramires için Sarı-Lacivertliler harekete geçerek oyuncu ve menajeriyle temas kurmuştu.

Fanatik'in haberine göre; Yüz yüze görüşme için, başarılı orta saha oyuncusunun, kulübü Jiangsu ile olan sözleşmesini fesh etmesi bekleniyor. Tecrübeli yıldızın bu hafta boşa çıkması bekleniyor. Orta saha için Gabriel Pires ve James Lea-Siliki girişimlerinden sonuç alamayan Benfica da Ramires’e kancayı taktı.

Portekiz basınına göre Kırmızı- Beyazlılar, eski oyuncusu için senelik 2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklif etti.

RAKAMI AZ BULDU

Haberlerde, Jiangsu’da 6 milyon euro (36 milyon TL) kazanan 31 yaşındaki futbolcunun bu rakamı düşük bulduğu kaydedildi. Portekiz ekibinin, Fenerbahçe eşleşmesinin ardından rakamı artırıp artırmayacağına karar vereceği kaydedildi.

Sarı-Lacivertliler’in, 2 milyon eurodan (12 milyon TL) fazla bir teklif yapması bekleniyor.

Fenerbahçe ve Benfica o yıldız için kapıştı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Benfica Ramires
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.