Fenerbahçe Valbuena ile uçtu!

Süper Lig 16. hafta maçında Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor'u 2-0 yenerek Galatasaray'ı geride bırakarak ligde 2. sıraya yükseldi. Maça 2. yarıda dahil olan Mathieu Valbuena, 1 asist ve 1 golle maçın yıldızı oldu. Fenerbahçe - Kardemir Karabükspor maçının dakika dakika özeti haberimizde...

Süper Lig 16. hafta maçında Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da isabetli şut bulamadı ve 45 dakika golsüz sona erdi.

İkinci yarının başında oyuna dahil olan Mathieu Valbuena, maçın kaderini değiştirdi. Tribünlerden tepki alan Mehmet Topal'a saha içinde destek olan Fransız yıldız, Milli futbolcuya birkaç dakika sonra golü attırdı. 56'da köşe vuruşuna Valbuena kullandı, Mehmet Topal ceza sahası içinde topu kafayla kaleye gönderdi. Valbuena, 76. dakikada bu sefer kendisi sahneye çıktı. Yıldız oyuncu, yaptığı harika vuruşla maçın skorunu ilan etti: 2-0

Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını 32'ye yükselterek averajla Galatasaray'ın üstüne çıktı ve haftayı lider Başakşehir'in 1 puan gerisinde 2. sırada bitirdi. Karabükspor ise 8 puanla son sırada kaldı.

Öte yandan Fenerbahçe'de sarı kart gören Şener Özbayraklı, Martin Skrtel ve Roman Neustadter Konyaspor maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe Valbuena ile uçtu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Karabükspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.