Fenerbahçe Üniversitesi rektörü Galatasaray üyeliğinden istifa etti!

SuperHaber, bu yıl ilk kez akademik eğitim dönemine başlayacak olan Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat'ın koyu Galatasaraylı olduğunu ortaya çıkarmıştı. SuperHaber'in söz konusu haberi üzerine koyu Galatasaraylı rektör Arat kulübünden istifa etti. Arat'ın danışmanları daha önce, SuperHaber'i arayarak rektörün "kulübün eski üyesi" olduğunu iddia etmişti, ancak bu bilginin de gerçeği yansıtmadığı söz konusu istifa ile ortaya çıkmış oldu

Fenerbahçe kulübünün yıllardır kuruluşu için çaba harcadığı üniversitenin başına ilk öğretim yılında, koyu Galatasaraylı olan ve Galatasaray Kulübü üyesi Ayvansaray Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat rektör olarak atandı.

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; Dursun Özbek zamanında 17400 sıra numarası ile Galatasaray Kulübü'ne üye olan Arat'ın söz konusu ataması ezeli rekabette ilginç bir detay olarak kayıtlara geçti.

DÜN İSTİFA ETTİ

SuperHaber'in gündeme getirdiği konuyla ilgili bugün Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, koyu Galatasaraylı Prof. Arat, Fenerbahçe Üniversitesine rektör olarak atanması nedeni ile dün Galatasaray Spor Kulübü üyeliğinden istifa etti.

Koyu Galatasaraylı Mehmet Emin Arat, istifasını noter kanalı ile sarı kırmızılı kulübe iletti.

PANİK HALİNDE GERÇEĞE AYKIRI BİLGİ VERDİLER!

Diğer yandan, SuperHaber'in koyu Galatasaray taraftarı olduğunu ortaya çıkarması ile birlikte Prof. Arat'ın büyük panik yaşadığı öğrenildi.

Haberin yayına girdiği andan kısa süre sonra SuperHaber'e ulaşan danışmanı, konu ile ilgili yanıltıcı bilgiler verdi. Arat cephesinden; tarafımızla, "kendisinin kulübe üye olmadığı" ve "daha önce Galatasaray'dan istifa ettiği" yönünde yanıltıcı bilgiler paylaşıldı.

Ancak Hürriyet'in haberinde de yer aldığı gibi bu bilgilerin gerçeği yansıtmadığı, koyu Galatasaraylı Arat'ın düne kadar kulübün üyesi olduğu ve gerçeğe aykırı bilgi verdiği ortaya çıkmış oldu.

Fenerbahçe Üniversitesi rektörü Galatasaray üyeliğinden istifa etti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Rektör
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.