Fenerbahçe, transferi açıkladı! Joao Pedro resmen Sarı-Lacivertliler'de

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bir süredir İtalyan kulübü Cagliari'de forma giyen Joao Pedro ile ilgilenen sarı lacivertli ekip sambacı orta sahayı KAP'a bildirdi. Sarı-Lacivertliler, İtalyan futbolcu için 4.6 milyon euro ödeyecek.

Fenerbahçe, İtalya'nın Cagliari kulübünden golcü oyuncu Joao Pedro'yu kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertli kulüp, transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Joao Pedro Geraldino Dos Santos Galvao'nun transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Cagliari kulübüne toplam transfer bedeli olarak 4.680.000 Euro ödenecektir. Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun ilk sezondaki performansına bağlı olarak azami 487.500 Euro bonus bedeli Cagliari Kulübüne ödenecektir."

Fenerbahçe, transferi açıkladı! Joao Pedro resmen Sarı-Lacivertliler'de

SARI-LACİVERTLİLER'DEN BASIN AÇIKLAMASI DA ŞÖYLE

"Kulübümüz, Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro Geraldino Dos Santos Galvao’yu kadrosuna kattı. Joao Pedro, kendisini 3 yıllığına Sarı Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. Joao Pedro Geraldino Dos Santos Galvao’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

Fenerbahçe, transferi açıkladı! Joao Pedro resmen Sarı-Lacivertliler'de - Resim : 2

TRANSFER SONRASI JOAO PEDRO KONUŞTU

"Çok büyük bir kulübe geldim. Çok büyük mutluluk yaşıyorum. Eşsiz bir kulüp gerçekten, en iyi tercihi yaptığımı düşünüyorum. Birlikte çok mutlu olacağız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, transferi açıkladı! Joao Pedro resmen Sarı-Lacivertliler'de - Resim : 3

 

Fenerbahçe, transferi açıkladı! Joao Pedro resmen Sarı-Lacivertliler'de ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Joao Pedro resmen açıklandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.