Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesi kriz!

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesi bir kriz yaşandı. Güvenlik nedeniyle Trabzonsporlu konukların maçı soyunma odasında izlenmesi istendi.

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun ikinci haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk ediyor. 21 kişilik kadroda yer almayan Trabzonsporlu futbolcular, futbolcu eşleri ve takım direktörleri, tribündeki yerini aldılar. Ancak Fenerbahçeli yöneticiler güvenlik gerekçesiyle bu kişilerin maçı tribünden değil soyunma odasından izlemesini istedi.

Trabzonspor yöneticileri buna itiraz ederek soyunma odasında izlenmesini kabul etmedi ve protokol tribününde izlemek istediklerini Fenerbahçeli yöneticilere iletti. Fenerbahçeli yöneticiler bu talebi olumlu karşılayınca konuklar protokol tribününe alındı ve maçı buradan izlemeye başladı. Kriz böylece aşılmış oldu.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesi kriz! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor maç oncesi kriz olay soyunma yönetici
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.