Kadıköy'de Fenerbahçe büyüsü... Trabzonspor 10 kişi kalan rakibini yenemedi...

Kadıköy'e 5 maçlık galibiyet serisiyle gelen lider Trabzonspor, 24 yıldır lig maçlarında deplasmanda yenemediği ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yine yenemedi... 18. dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında öne de geçen Bordo-Mavililer 1 puana razı oldu. Nwakaeme 85. dakikada bomboş kaleye golü atamadı. Fenerbahçe ise 80 dakika 10 kişi oynadığı maçta beraberliği kurtarıp yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

1-1

Dk. 18 KIRMIZI KART! İrfan Can Kahveci ile Siopis arasındaki orta saha mücadelesindeki faulden kırmızı kart çıktı... VAR'ın tavsiyesiyle pozisyonu monitörden izleyen Zorbay Küçük, İrfan Can'a kırmızı kart çıkardı. Fenerbahçe 10 kişi...

Dk. 22 GOL! Fenerbahçe 10 kişi kaldı, Trabzonspor golü hemen buldu! Anthony Nwakaeme'nin bu sezon ligde 10'uncu, kariyerinde Fenerbahçe'ye ilk golü... Trabzonspor'un Fener'e attığı 100. gol Nijeryalı'dan...

 

Dk. 71 GOL!! Miha Zajc'ın Süper Lig'deki 6. golü... 10 kişi oynayan Fenerbahçe lider Trabzonspor karşısında beraberliği buldu...

Kadıköy'de Fenerbahçe büyüsü... Trabzonspor 10 kişi kalan rakibini yenemedi...

 

FENERBAHÇE: Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Kim Min-jae, Attila Szalai, Miguel Crespo, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan, Rossi, Serdar Dursun.

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Denswil, Ahmet Can, Puchacz, Siopis, Abdülkadir Ömür, Edin Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

TRABZONSPOR'UN 24 YILLIK HASRETİ

Ligde 5 maçtır kazanan ancak Kadıköy'de 29 yıldır kazanamayan lider Trabzonspor ezeli rakibini bu kez mağlup edip puanını 69'a çıkarmak istiyordu.

İki takımda da 4’er futbolcu forma giyemedi.

Ligde son 3 maçını kazanan Fenerbahçe ise Trabzonspor'u da yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkarmak ve lig ikinciliği için şansını yükseltmek istiyor. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 46 puan ve averajla 4. sırada girdi.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan maçı ev sahibi ekip 3-1 kazanmıştı.

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR MAÇINDA KİMLER EKSİK? 

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Filip Novak, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia, bordo-mavililere karşı forma giyemedi.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, uzun bir aranın ardından kadroda yer aldı.

Trabzonspor'da sezonu kapatan Gervinho ve Vitor Hugo'nun yanı sıra; Marek Hamsik ile Dorukhan Toköz'ün de sakatlığı sürüyor. 

REKABETTE 131. RANDEVU

Fenerbahçe ile Trabzonspor, bu akşam Spor Toto Süper Lig'de yapacakları maçla 131. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahze, sahasında Trabzonspor ile yaptığı son 24 lig maçında 13 kez galip geldi, 11 defa berabere kaldı, hiç yenilmedi.

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 48 yılı aşkın rekabette, galibiyet sayısında Fenerbahçe'nin 8 farkla üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekip, 97 lig, 14 Türkiye Kupası, 9 özel, 4'er Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Başbakanlık Kupası ile 2 TSYD Kupası olmak üzere toplam 130 maçtan 50'sini kazanırken, bordo-mavili takım ise 42 galibiyet elde etti. Taraflar 38 karşılaşmada eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin toplam 164 golüne, Trabzonspor 145 golle cevap verdi.

Kadıköy'de Fenerbahçe büyüsü... Trabzonspor 10 kişi kalan rakibini yenemedi... - Resim : 2

Kadıköy'de Fenerbahçe büyüsü... Trabzonspor 10 kişi kalan rakibini yenemedi... ile ilgili etiketler canlı izle Fenerbahçe Trabzonspor Abdullah Avcı İrfan Can Kahveci İsmail Kartal Zorbay Küçük Anthony Nwakaeme Miha Zajc
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.