Fenerbahçe Tisserand'a formayı giydirdi...

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon en büyük sıkıntıyı yaşadığı stoper mevkii için bir transferi daha gerçekleştirdi. Almanya'nın Wolfsburg takımında forma giyen Marcel Tisserand 3+1 yıllık sözleşme ile sarı lacivertli takıma transfer oldu. Her iki kulüp de transferi resmen açıklarken, Wolfsburg'un açıklamasındaki detay kafaları bulandırdı...

Fenerbahçe yeni stoperi "Marcel Tisserand Fenerbahçemizde" başlığı ile duyurdu. 

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada transfere ilişkin "Kulübümüz, Almanya’nın VfL Wolfsburg takımından Marcel Tisserand’ı transfer etmiştir.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nin milli formasını giyen Tisserand ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Marcel Tisserand’a camiamıza hoş geldin diyor, Çubukluyla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü" denildi. 

WOLFSBURG'UN AÇIKLAMASINDAKİ DİKKAT ÇEKEN DETAY

Fenerbahçe ile aynı anlarda Bundesliga ekibi Wolfsburg da , 27 yaşındaki Tisserand'ın Fenerbahçe'ye transfer olduğunu duyuran bir açıklama yayımladı. 

Wolfsburg'un açıklamasında yer alan "İki kulüp arasında yapılan anlaşma doğrultusunda transferin detayları paylaşılmayacaktır." ifadeleri kafa bulandırdı.

Fenerbahçe Tisserand'a formayı giydirdi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Wolfsburg Marcel Tisserand
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.