Fenerbahçe Tirana canlı! FB Youtube TV şifresiz nasıl izlenir?

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe hazırlık maçında Tirana karşısına çıkıyor. Fenerbahçe Tirana maçı canlı yayınla Fenerbahçe Youtube KATIL TV üzerinden canlı yayınlanıyor. Futbol severler ayrıca FB Tirana maçını Taraftarium24 kanalından şifresiz canlı izlemek istiyor.

Geçtiğimiz sezonda Trabzonspor’un ardından ikinci olarak Şampiyonlar Ligi için ön elemeye kalan Fenerbahçe, yeni sezonda ikinci hazırlık maçında Tirana ile karşı karşıya geliyor. İlk maçında Shkupi ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, eksiklerini de görmek istiyor.

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus yönetiminde yeni sezona hazırlanan sarı lacivertliler transfer çalışmalarına da aralıksız olarak devam ediyor.

Fenerbahçe Tirana hazırlık maçı 25 Aralık Cumartesi akşamında saat 18.00’da başlayacak. Mücadele Fenerbahçe Youtube kanalı üzerinden şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Tirana canlı! FB Youtube TV şifresiz nasıl izlenir?

Fenerbahçe Youtube Şifresiz Nasıl İzlenir?

Fenerbahçe Youtube KATIL uygulamasında taraftarları çok özel anlar ve sürprizler bekliyor. Üç çeşit üyelik paketi sunulan uygulamada taraftarlar "Beyaz" paket için 5 lira, "Sarı" paket için 15 lira ve "Lacivert" paket üyeliği içinse 25 lira ödeme yapacaklar.

Taraftarlar için sunulan paketlerde bağlılık rozetleri, özel emojiler, günlük antrenmanlar, maç günü yayınları, eğlenceli içerikler, altyapı maçları, maç özetleri ve kamera arkası görüntülere erişim imkanı olacak.

Fenerbahçe Youtube kanalının şu ana kadar yaklaşık 1.5 milyon kadar abone bulunmakta.

1. Bağlılık Rozetleri
2. Özel Emojiler
3. Günlük Antrenmanlar
4. Maç Günü Yayınlar
5. Eğlenceli İçerikler
6. Altyapı Maçları
7. Maç Özetleri
8. Vlog çekimleri
9. Kamera Arkaları

Fenerbahçe Tirana canlı! FB Youtube TV şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Fenerbahçe tirana fenerbahçe youtube tv
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.