Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan maç sonrası transfer sorusuna net yanıt

Sarı-Lacivertliler, Dinamo Kiev ile golsüz berabere kaldı, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edebilmek için tur biletini çarşamba günü İstanbul'da oynayacağı rövanşa bıraktı. Transferle ilgili gelen soru üzerine ise Jorge Jesus, "Şu anda transfer konuşmayacağım. 27'sinde rövanş var. Elimizde gayet kaliteli oyuncu grubu var, 5 haftadır bunun için çalışıyoruz. İkinci maçta oynamayacak oyuncuları konuşmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus'u takımın başına getirerek sezona iddialı bir giriş yapan Fenerbahçe, ilk resmi maçına çıktı. Portekizli hoca yönetiminde Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Kiev'le deplasmanda golsüz berabere kalan Kanarya'nın tur şansı gelecek hafta çarşamba günü oynanacak rövanş maçında belli olacak.

Jesus da Polonya'daki mücadelenin ardından beraberliği değerlendirdi. Zor bir karşılaşma olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Oynadığımız ilk resmi maçtı. Zor bir rakiple eşleştik, bu turnuvada da Fenerbahçe'den daha tecrübeliler. Ancak iyi maç çıkarttık. Ön bölgede taze kan olacak oyuncuları oyuna aldık. Defansif anlamda takım iyiydi, ön bölgede yaratıcılığa ihtiyacımız vardı. Bu yüzden o bölgede 5 futbolcu değiştirdik. Rakibin aklımda kalan ciddi atağı yoktu fakat bizim 2-3 pozisyonumuz vardı. Bizim için eksik olan ofansif kalite eksikliğimizdi. İkinci maçta taraftarımızın bize vereceği destek çok önemli olacak. Yaratacakları atmosfer, rakibe psikolojik baskı olacaktır. İlk maç bitti, ikinci maçta turu geçmek istiyoruz. Turu geçmek için kapasitemizin olduğunu biliyoruz" dedi.

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan maç sonrası transfer sorusuna net yanıt ile ilgili etiketler Fenerbahçe jorge jesus Dinamo Kiev