Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Kasımpaşa galibiyeti sonrası konuştu: Ben bile aksiyonun içinde yer alacaktım...

Süper Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı-Lacivertliler rakibini 5-1'le geçerken maçın ardından teknik direktör Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Süper Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı lacivertliler rakibini 5-1'le geçerken maçın ardından teknik direktör Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

''TABİİ Kİ 5-1 GİBİ NET BİR SKOR ALINCA BU DAHA DA İYİ OLUYOR''

"Önemli olan galip gelmekti. Skorun bir önemi yoktu. Tabii ki 5-1 gibi net bir skor alınca bu daha da iyi oluyor."

"Valencia bugün 4 gol attı ama 4 gol atmakla kalmadı, kariyerindeki en çok gole ulaştığı sezona ulaştı ve sezonun bitmesine çok uzun zaman var. Hem 4 gol attı, hem de şimdiden çok fazla gol sayısına ulaştı."

''NEREDEYSE BEN BiLE AKSIYONUN iÇiNDE YER ALACAKTIM''

"2. golde sevindim çünkü güzel bir oyun sonrası geldi. Bu sebepten dolayı çok mutlu oldum. Takımım o anda akıllılık etti. Neredeyse ben bile aksiyonun içinde yer alacaktım."

"Adana Demirspor'un çok fazla iyi ve kaliteli oyuncusu var. Zor bir maç bekliyorum. Kendi kalitemize inanıyoruz."

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Kasımpaşa galibiyeti sonrası konuştu: Ben bile aksiyonun içinde yer alacaktım... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kasımpaşa Süper Lig Spor Toto Süper Lig Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.